lupus

15 juli, 2019

Utdelade VP i samband med årsmötet

Grattis!

Sent omsider kommer här ett GRATTIS till dem som fick vandringspriser på vårt årsmöte, för berömliga saker utförda under 2018!

Årets Eldsjäl

Årets Eldsjäl delades detta året mellan Jessica Lindberg och Cecilia Kastö. Trots att de avsagt sig att organisera Sälen-veckan, efter flera års arbete med detta, hittades ingen annan som ville, varför de ställde upp – en absolut sista gång. Annars hade det inte blivit någon Sälenvecka 2018, så klubben var tacksam att Ni åtog Er en gång till detta omfattande arbete! Varmt Tack alltså!

Årets Stabijhoun

Årets Stabijhoun blev SE38101/2013 Kayoba’s Just A Girl For Us, med ägare Ida Gustafsson. Utställningar och nosework var avklarade tidigare: men under ett år klarade ekipaget att tre godkända resultat i RLD N och RLD F och därmed klara för RLD A. Ytterligare visar det som vi säger om Stabijhoun – en ras som måste aktiveras för att må riktigt bra. Dessutom gjorde hund med ägare denna mentalbeskrivning BPH, som vi önskar att alla utförde, för att kunna analysera våra hundar bättre. Grattis till Ida samt ”Leja” som är hundens smeknamn.