lupus

6 maj, 2020

Till dig som är medlem i Svenska Stabijhounklubben

På grund av corona-pandemin har SKK, Svenska kennelklubben, beslutat att ingen klubborganiserad verksamhet ska genomföras fram till 31 augusti. Svenska Stabijhounklubben följer givetvis de direktiven.

Det betyder att vi i styrelsen tyvärr har behövt ta beslutet att ställa in årets Specialen i Sälen. Den var planerad till vecka 31.

Även den officiella utställningen på Olnispagården, planerad till söndagen den 26 juli, måste ställas in.

Siktar på version 20.1
Det är mycket tråkigt att klubbens 20-årsjubileum inte kan uppmärksammas som vi hade planerat.  Aktivitetshelgen i Gränna och Huskvarna ställdes in, liksom apporteringsträning i Hjärnarp. Och nu är även Specialen inställd.

Nu hoppas vi på att det hemska viruset är besegrat till nästa år och siktar på att då organisera 20-årsjubileum – version 20.1.

Vi har för avsikt att arrangera de evenemang vi inte kunnat ha under 2020 under nästa år i stället.

Redan nu kan vi utlova att vi arrangerar Stabijspecialen 2021. Vi är väldigt glada att kunna berätta att Heléne Hea Lindström ställer upp som organisatör även nästa år.

Redan nu kan vi också berätta att det blir en officiell utställning i Stabijhounklubbens regi 2021. Den blir dock inte i samband med Specialen vecka 31. En anledning är att det sedan tidigare är planerat en officiell utställning i Ransäter samma helg som vi skulle haft utställning i Sälen. De två platserna ligger för nära varandra för att Stabijjounklubben också skulle få möjlighet att arrangera en officiell utställning den helgen.

Stabijhounklubben arrangerar officiell utställning 2021

Datum: torsdag 13 maj, på Kristi Himmelsfärdsdagen.

Plats: Hundträff i Kyrkekvarns aktivitetshall http://hundtraff.se/, Sandhem – strax väster om Jönköping.

Domare: inte klart ännu

Ta hand om er – håll avstånd till andra människor. Krama om era hundar, så ser vi på framtiden med tillförsikt.

Kjell Lindberg,

Ordförande Svenska Stabijhounklubben