lupus

24 april, 2020

Årsmötet via webben är igång

I dag fredag den 24 april har SKK skickat inbjudan till webbårsmötet i stabijhounklubben till de medlemmar som är röstberättigade.

Har du inte fått inbjudan? Titta i din skräppost!

För att få tillgång till mötet kan du även registrera dig som användare på verktyget voteit via länken https://skk.voteit.se . Du måste använda den mejladress klubben har, annars känner inte SKK:s system igen dig.

 

Så här ungefär står det i meddelandet från SKK:

Meddelande

Välkommen till Svenska Stabijhounklubbens årsmöte 2020! Du får den här inbjudan för att du är röstberättigad medlem i Svenska Stabijhounklubben. Genom att klicka på länken i det här mejlet kommer du till mötessystemet VoteIT. Om du inte redan har skapat ett konto så måste du göra det för att kunna delta i mötet. När du har skapat ditt konto loggar du in och klickar på mötet. Därefter följer du dagordningen på vänster sida. Kl. 9 på fredag morgon kommer dagordningspunkterna aktiveras och du kommer kunna rösta under respektive punkt. Om du har några frågor – mejla fk@skk.se eller ring 08-795 31 17. Lycka till!

Länken nedan ger dig följande rättigheter i mötet:

  • Rösträtt
  • Läsa

Kontakt

Mötets kontaktperson är Fredrik Bruno och kan nås via frbr@skk.se

Ingen aning om vad detta är eller bara nyfiken?

VoteIT är ett mötessystem skapat av en grupp svenska ideella organisationer. http://www.VoteIT.se

Behöver du manualen?

Alla manualer finns här: http://manual.VoteIT.se

Notera att detta meddelande inte betyder att du är uppskriven på en epostlista eller dylikt. Du har sannolikt fått det för att du är medlem i en organisation.