lupus

12 juni, 2020

Stabijhoun – medlemstidningen nummer 2 är skickad

Nu är den klar – vår medlemstidning Stabijhoun nummer 2 för jubileumsåret 2020. 

Läs om det annorlunda årsmötet, vem som blev Årets eldsjäl, vilken hund som blev Årets stabij och vilka som sitter i styrelsen ett år framöver.

Det blir ju som bekant ingen Stabijspecial i år. Många andra arrangemang är också inställda. Men vi tar nya tag till nästa år och planeringen inför Specialen och jubileum 20.1 är i full gång.  Så boka in vecka 31 nästa år. Och missa inte att hålla utkik på klubbens hemsida och facebook-sida vecka 31 i år…

Åsa Holm-Carlsson avslutar sin miniserie ”Från valpdröm till verklighet” och ger tips till både uppfödare och valpköpare samt delar med sig av egna tankar efter år som uppfödare.

Två nya serier startar i detta nummer – i den ena ger Åsa Lindfors tips om valpträning och bjuder in att ställa frågor som hon besvarar i nästa nummer. I den andra serien berättar Linda Bodin om det populära nose work.

Råttan Vincent fortsätter sina äventyr med hunden Dino genom Tina Lundgrens penna.

Vi på redaktionen önskar dig en härlig sommar och hoppas att vi snart kan träffas lite mer igen.

 

Tidningen har just skickats till alla medlemmar vi har e-postadresser till. Är du medlem och har inte har fått tidningen? Skicka din korrekta mejladress till stabyhounklubben.tidning@gmail.com. Är du inte medlem men vill bli det? Skicka ett mejl till vår kassör: stabyhounklubben.kassor@gmail.com.