lupus

2 oktober, 2021

Nu är den klar – Stabijhoun, vår klubbs medlemstidning nr 2 för 2021

Dan Kastö och Rumla på träning i Hjärnarp

I tidningen får du tips om klubbens nästa evenemang – först en aktivitetsdag i Enköping den 16 oktober då vi får möjlighet att prova på olika aktiviteter till exempel agility, rallylydnad, apportering och hoopers. Passa på att komma på det – det finns platser kvar och det går bra med sena anmälningar. Dagen efter, söndag den 17 oktober, organiserar klubben ett webbinarium med Cecilia Johansson där du får tips om hur du känner igenom din hund för att upptäcka förändringar i rörelseapparaten.

Vi berättar också om den härliga helgen i Hjärnarp – som gav mersmak och förhoppningar att göra om det nästa år. En liten sammanfattning från det senaste webbinariet – med tips om hur du kan tänka när det gäller utställningar finns också med.

Åsa Lindfors fortsätter sin serie om allmänlydnad – denna gång handlar det om inkallning. Skaffa oxfilé är grundtipset… Linda Bodin skriver om sådant som är giftigt för hunden att äta. Vincent fortsätter berätta om sina vedermödor med Odjuret genom Tina Lundgren.

Vi berättar också om ett par andra nederländska hundraser, hälsar nya medlemmar välkomna, redovisar HD och ED-resultat och kanske något mer.

Vi önskar alla trevlig läsning och hoppas att alla får en

Härlig höst 

Redaktionen, genom

Caroline Maino

Tidningen har just skickats till alla medlemmar vi har e-postadresser till. Är du medlem och har inte har fått tidningen? Skicka din korrekta mejladress till stabyhounklubben.tidning@gmail.com . Är du inte medlem men vill bli det? Skicka ett mejl till vår kassör: stabyhounklubben.kassor@gmail.com .