lupus

1 juli, 2021

Stabijhoun skickad till alla medlemmar

Nu är den klar – Stabijhoun, vår klubbs medlemstidning nr 2 för 2021.

I den kan du läsa bland annat om att vi har en ny ordförande Mia Helgesson och en ny kassör Lisbet Rydell. Att Ida Gustafson blev Årets Eldsjäl och att Kennet Rydell fick ett års medlemskap och varför berättar vi också. Protokollet från det digitala årsmötet finns självklart också med.

Inbjudningar till flera arrangemang finns också – ett webbinarium och två träffar.

Läs också Åsa Holm-Carlssons tankar om mentalitet i en högst subjektiv och personligt vinklad text. Mentalitet är viktigt för både två- och fyrbenta, konstaterar hon.

Linda Bodin följer upp det uppskattade webbinariet om sommarens faror som Maths Lindberg och Omar Chatin höll för klubbens medlemmar den 23 maj. Linda berättar om fästingar, ormar och andra djur, faror vid vatten, sol och värme och vad som är bra att ha i ett första-hjälpen-kit.

Den andra delen i Åsa Lindfors serie om allmänlydnad handlar om att gå fint i koppel och följsamhet – samarbete alltså. Inte alltid det lättaste – men lugn, Åsa ger tips om övningar som gör tricket.

Råttan Vincent fortsätter sina äventyr med hunden Dino genom Tina Lundgrens penna. Denna gång handlar det om stilpoäng.

Vi önskar alla trevlig läsning och hoppas att alla får en

Underbar sommar 

Redaktionen, genom

Caroline

 

Tidningen har just skickats till alla medlemmar vi har e-postadresser till. Är du medlem och har inte har fått tidningen? Titta i skräpkorgen. Är den inte där? Skicka din korrekta mejladress till stabyhounklubben.tidning@gmail.com . Är du inte medlem men vill bli det? Skicka ett mejl till vår kassör: stabyhounklubben.kassor@gmail.com .