lupus

9 juli, 2021

Nytt webbinarium 1 augusti kl 19.00

Lär dig mer om utställningar

Söndag den 1 augusti klockan 19.00 är du välkommen till ett nytt webbinarium. Då organiserar Svenska Stabijhounklubben ett webbinarium med Jennie Andersson för Stabijhounklubbens medlemmar.

På en hundutställning visar du upp din hund och kan vinna priser och andra utmärkelser. Men hur går det till på en utställning? Det berättar Jennie Andersson under den första delen av webbinariet.

Den andra delen ger hon tips för vad man ska tänka på när man visar upp sin hund – svarta byxor och svart hund är till exempel inte så bra.

I slutet kommer en kort frågestund. Kanske vill du veta hur man gör om man ska åka med hunden i Europa och ställa ut? Eller så undrar du kanske vad en domare har menat med något de sagt – till exempel ”trång bak” eller något annat, så försöker Jennie svara.

Jennie föddes praktiskt taget i en valplåda och växte upp med föräldrar som varit domare och handler i alla år. Själv är hon officiell domare (FCI-domare) och föder upp golden retriever och pointer. Se mer på https://www.facebook.com/jennie.andersson.965

Alla medlemmar som vi har mejladress kommer att få mejl med länk till webbinariet i god tid innan det startar. Så boka in söndagen då Stabijspecielen skulle ha startat – om inte det hade varit för, ja du vet…

Välkommen hälsar SvSK