Caroline Maino

28 september, 2023

Senaste numret av Stabijhoun färdigt

Nu finns ett nytt fullmatat och färskt nummer – nummer 3 år 2023 – av din medlemstidning Stabijhoun publicerad på medlemssidorna på hemsidan www.stabijhounklubben.se

Logga in på medlemssidorna och läs årets tredje nummer. Har du inte kvar din personliga inloggning som skickades i januari…? Skicka ett mejl till info@stabijhounklubben.se och be att få en ny.

I årets tredje nummer kan du bland annat kan du bland annat läsa om Stabijspecialen i Hökensås och Klubbmästerskapet som hölls där. Vi berättar också om träningshelgen i Hjärnarp och K9-Biathlon vid Saxsjöarna.

Tina Lundgren berättar denna gång om Vincent och sopor.

Vi tipsar förstås även om sådant som händer framöver – kika i kalendariet och låt dig lockas! Missa inte att anmäla dig till aktiveringsdagen hos Lyckliga hunden lördag den 7 oktober – inbjudan finns i tidningen och på hemsidan.

Och du – missa inte att svara på enkäten om Stabijspecialen. Alla medlemmar är välkomna att svara på vår utvärderingsenkät – allt för att kunna göra Specialen ännu bättre. Här är länken: https://forms.gle/LeM1j1EDfbqzRrEAA 
Fyll i enkäten senast 15 oktober – du svarar anonymt förstås. Alla medlemmars svar är viktiga!

Redaktionen önskar alla medlemmar trevlig läsning och en härlig höst!
Genom Caroline Maino