Caroline Maino

26 februari, 2024

Nummer 1 av Stabijhoun klar – läs den

Nu finns ett rykande färskt nummer – nummer 1 år 2024 – av din medlemstidning Stabijhoun.
Dessutom finns kallelsen till SvSK:s årsmöte den 23 mars
Tidningen är publicerad på medlemssidorna här på hemsidan.

Logga in på medlemssidorna och läs årets första nummer. Har du inte kvar din personliga inloggning …? Skicka ett mejl till info@stabijhounklubben.se och be att få en ny.

Kallelsen till årsmötet finns på hemsidan – här är länken: Kallelse till årsmötet lördag 23 mars – Svenska Stabijhounklubben

Tänk på att du behöver ha betalat medlemsavgiften för 2024 för att delta på årsmötet och för att läsa tidningen.

I det första numret av din medlemstidning för i år berättar vi förstås i flera artiklar om succén på MyDog. Ni som har Facebook kan se inlägg därifrån plus det 38 minuter långa bild/filmspelet som Thomas Sonnerby gjort. Vi ska se hur vi kan länka till den från vår hemsida också.

I tidningen finns även kallelse till vårt digitala årsmöte lördagen 23 mars plus inbjudan till officiell utställning i Hulukvarn på Kristihimmelsfärdsdagen den 9 maj plus aktivitetsdagen på Huskvarna hundklubb på klämfredagen den 10 maj. Läs mer om utställning, domaren och aktivitetsdagen i tidningen.

Du har väl inte missat att ta semester vecka 31 – då när vi arrangerar Stabijspecialen i Hökensås. Längre fram i vår kommer en extra tidning om Stabijspecialen. Då kommer info om hur du bokar boende på First Camp Hökensås – eftersom vi har extra bra priser kan vi inte boka på hemsidan utan får göra på ett särskilt sätt. Dessutom kommer vi att presentera årets instruktörer och de pass man kan välja mellan.

Petgood fortsätter sin serie om sin hundmat som baseras på insektsprotein. Denna gång tittar vi närmare på näringsinnehållet i denna nya proteinkälla.

Har du tänkt åka neråt Europa med husbil och vovve…? Yvonne Wiktelius berättar om sin och makens resa med Qato i somras och ger tips om vad som är bra att tänka på.

Linda Bodin presenterar den sista kenneln i serien om kennlar som föder upp stabijer.  Vill du också berätta om din kennel…? Inga problem – hör av dig till Linda Bodin så ordnar vi det till ett kommande nummer…. Lindas mejladress är: linda.bodin.hem@gmail.com

Trevlig läsning!

Redaktionen genom Caroline