Caroline Maino

19 december, 2023

Goda nyheter för Stabij-vänner – Nya Varvets & Göteborgs Hundskola är sponsor

Vi kan meddela ytterligare en sponsor inför 2024

För våra nos-älskande hundar

Det gläder oss att Nya Varvets & Göteborgs Hundskola har valt att supporta oss även under 2024. Nya Varvets Hundskola, som är hemmahörande i Göteborg, är en ledande aktör i Sverige inom bland annat Nose Work, en aktivitet som just våra hundar älskar.

Hundskolan erbjuder kurser i Nose Work från nybörjarnivå och till special coachgrupper samt även ett stort utbud på andra kurser, som vardagslydnad, agility och rallylydnad.

Hundskolans instruktörer är riktiga proffs som alltid ser till våra hundars bästa och jobbar utifrån filosofin ”mjuka metoder”. Dom beskriver själva sin filosofi med:

”Det kan för många hundägare vara svårt att välja bland alla tips och olika träningssätt. Vi tycker därför att det är viktigt att du som hundägare får en klar och tydlig bild av hur vi jobbar på Nya Varvets & Göteborgs Hundskola, så att du känner att du kommer till en skola som känns rätt för dig. Vi anses i hundkretsar att vara en hundskola med mjuk ideologi och det innebär att vi arbetar belöningsbaserat och med positiv förstärkning”

Hundskolan finns på MyDog, så besök dom gärna för att prata Nose Work eller bara se vad dom kan erbjuda just dig och din hund. My dog är i Göteborg 11-14 januari 2024.

Kika in på deras hemsida för alla detaljer kring utbudet:  https://hundskolan.net/

Glada vinnare av Hundskolans pris vid Stabijträffen 2023 i Hökensås.