Caroline Maino

21 mars, 2023

Årets första medlemstidning är klar!

Nu finns ett rykande färskt nummer – nummer 1 år 2023 – av din medlemstidning Stabijhoun publicerad på medlemssidorna på hemsidan www.stabijhounklubben.se

Hittills har jag, Caroline Maino, varit den enda som kunde skicka ut meddelanden och tidningen till er medlemmar via e-post. Det kunde jag endast göra genom åtta olika mejlgrupper för att inte spamfilter skulle blockera utskicken. Mejlen behövde skickas med tio minuters mellanrum också – för att inte spamfiltren skulle slå till. Det är ett tidsödande jobb som du förstår.  Dessutom är det väldigt osäkert att allt hänger på en enda medlem – om jag blir sjuk eller något händer mig så kan ingen komma åt uppgifterna.

Vi försöker inte krångla till livet för er som medlemmar, utan göra det bättre genom att ni alltid kan komma åt tidningen, även gamla nummer, via medlemssidorna på hemsidan.

Logga in på medlemssidorna och läs årets första nummer. Har du inte kvar din personliga inloggning som skickades i januari…? Skicka ett mejl till info@stabijhounklubben.se och be att få en ny.

I årets första nummer kan du bland annat läsa om att Specialen flyttar, till Hökensås – ett härligt ställe väster om Vättern någon mil från Tidaholm. Där välkomnas vi med öppna armar och får låna en sal för våra sammankomster.

Vi börjar också med en ny serie. Linda Bodin ställer några frågor till kennlar i SvSK, Svenska Stabijhounklubben, som föder upp Stabijhoun.

I tidningen finns även inbjudan till den officiella utställningen i Kristi himmelsfärdsdag, 18 maj. Dagen efter finns möjlighet att lyssna på domaren Moa Perssons föreläsning om hundens anatomi och hur den hänger ihop med hundens funktion.

En sammanfattning av Åsa Lindfors webbinarium Trubbel i hemmaflocken finns också med i tidningen liksom Vincents konstaterande att julen varar än till påska berättat av Tina Lundgren.

Missa inte heller att årsmötet är flyttat till söndag 23 april klockan 18.00.

Redaktionen önskar alla medlemmar trevlig läsning och en härlig vår!

Genom Caroline Maino

P.S.

Är du medlem och har inte har fått mejl om tidningen? Skicka din korrekta mejladress till info@stabijhounklubben.se . Är du inte medlem men vill bli det? Skickat ett mejl till vår kassör: kassor@stabijhounklubben.se