Caroline Maino

12 december, 2023

Nummer 4 av Stabijhoun klar

Nu finns årets sista nummer av din medlemstidning Stabijhoun publicerad på medlemssidorna på hemsidan www.stabijhounklubben.se  

Logga in på medlemssidorna och läs årets fjärde nummer. Har du inte kvar din personliga inloggning…? Skicka ett mejl till info@stabijhounklubben.se  och be att få en ny.

I årets fjärde nummer kan du bland annat läsa information inför årsmötet som är digitalt lördag 23 mars 2024. Vi berättar om vad enkäten om Specialenvisade, att Specialen blir vecka 31, att Åsa Holm-Carlsson, klubbens avelsråd, uppmanar alla medlemmar att läsa igenom RAS och tycka till, RAS-2023 senast 18 december 2023.

I detta nummer fortsätter vår serie om uppfödare. Denna gång är det Maria Carlsson och Rögilds i Danmark som berättar. Är du uppfödare och har inte varit med än…? Mejla oss på info@stabijhounklubben.se så har du chansen i nummer framöver!

Henrik Nyberg fortsätter sin serie om berikning. Denna gång handlar det om vad skillnaden är mellan berikning och aktivering.

Är din hund en miljöbov – jo förmodligen, precis som vi alla. Läs mer om hur maten påverkar klimatet och vad vår sponsor Petgood har att berätta om sin djurmat och sitt arbete i en ny serie.

Detta är ett axplock av det som finns i tidningen. Vi tipsar förstås även om sådant som händer framöver – kika i kalendariet och låt dig lockas!

Redaktionen önskar alla medlemmar God Jul och Gott Nytt År!

Genom Caroline Maino