lupus

16 mars, 2022

Nu är den klar – årets första medlemstidning för 2022

I detta första nummer av tidningen kan du läsa om klubbens årsmöte – lördag den 26 mars. Och årets andra webbinarium i år för klubbens medlemmar. Det handlar om rädslor och tips om vad man kan göra för att hjälpa sin vän.

Vi berättar också att det kommer en helt egen tidning om Specialen i början av maj – några veckor innan det går att boka sig på Specialen som ska hållas vecka 31.

I tidningen finns även en sammanfattning från årets första webbinarium – om BPH och stabijer – finns också i tidningen. En inbjudan till officiell utställning 26 maj och en aktiveringsdag den 27 maj. Vad hanhundsägare som låtit hunden gå i avel har haft i tankarna berättar Linda Bodin. Åsa Lindfors fortsätter serien om allmänlydnad och den här gången handlar det om ”sitt och sitt, stanna kvar”.

Vincent berättar om hur våren kan te sig med ett odjur i huset, genom Tina Lundgrens fingrar på tangenterna. Det är några axplock ur tidningen och vi i redaktionen önskar alla trevlig läsning och håller tummarna för framtiden.

Redaktionen genom

Caroline

Tidningen har just skickats till alla medlemmar vi har e-postadresser till. Är du medlem och har inte har fått tidningen? Skicka din korrekta mejladress till stabyhounklubben.tidning@gmail.com . Är du inte medlem men vill bli det? Skicka ett mejl till vår kassör: stabyhounklubben.kassor@gmail.com .