Caroline Maino

27 januari, 2024

Kom ihåg att ta semester vecka 31!

Nu så här mitt i vintern känns sommaren nästan ouppnåeligt långt bort – men vi i Stabijklubben har en Specialenvecka att se fram emot.

Vecka 31 blir det Stabijspecial i Hökensås på First Camp-anläggningen, som förra året. Datumen är lördag 27 juli till lördag 3 augusti. Titta in på deras hemsida: Hökensås – Tidaholm | Aktiv semester i skogsmiljö (firstcamp.se).

Boka in en vecka – eller valfritt antal dagar – med trevligt umgänge med andra stabijägare, möjlighet att gå kurser varje dag – samt lotterier förstås….

Vi kan utlova ett intressant program med kvalificerade instruktörer.

Är du sugen på att komma på Stabijspecialen men är inte medlem…? Du kan enkelt bli medlem genom att ta kontakt med kassören, mejla kassor@stabijhounklubben.se .

First camp Hökensås ger oss billigare priser på boendet än förra sommaren – trots att allt ju annars blir dyrare. Alla detaljer om priser och hur du bokar boendet kommer längre fram. First Camp är en av våra sponsorer, så tipsa gärna andra hundklubbar om att det är ett härligt ställe, perfekt för hundträning – men inte vecka 31 för då är Stabijklubben där 😉.