Caroline Maino

26 december, 2023

Goda nyheter för Stabij-vänner – Fodax är sponsor

Vi kan nu meddela ytterligare en sponsor inför 2024

För våra hundars goda smak

Vi kan med glädje notera att Fodax väljer att supporta oss även under 2024.

Hos Fodax hittar du ett svensktillverkat hundfoder av högsta kvalité, vi väljer att låta Fodax själva stå för presentationen:

”Fodax grundades redan 1991 av familjen Ekman i den lilla byn Stensjön utanför Nässjö. Med en stark vilja att erbjuda hundar den mest naturliga och näringsrika kosten till ett överkomligt pris och gjord endast på svenska råvaror skapades vårt första foder. Vi ville skapa en produkt som inte bara smakade gott för hunden, utan som också gav den alla de näringsämnen den behöver för att må bra, och för presterande hundar att prestera på topp.

Vi är stolta över vår tillverkning som sker i vår egen moderna fabrik i Nässjö, en av de mest avancerade anläggningarna för tillverkning av färskfoder i Europa

Fodax är en berättelse om passion, kärlek och omsorg. Vi är stolta över att erbjuda ett svenskproducerat och mest prisvärda färskfodret på marknaden, och vi hoppas att vi kan fortsätta att vara en del av din hunds liv i många år framöver!”

Fodax finns representerade på MyDog utställningen, så passa på att besök dom för att prata hundfoder i allmänhet och foder till Stabejer i synnerhet

Kika in på deras hemsida kring alla detaljer: https://fodax.se/